Today´s news

Hmmm... Vad har hänt sen sist tro? Igår fikade jag på Siljan för första gången på lääänge och det tillsammans med Stina P. Mycket trevligt, fick dessutom ett jobbtips som jag kommer undersöka och som vore lite av ett drömjobb men man ska väl inte hoppas på för mycket.
Bakat har jag gjort idag, mumsigt! Det gick bra trots att jag glömde ändra om knappen från "snabb" (vilket jag gör 90% av gångerna som jag använder denna funktion), frallorna blev lite mörka men lika goda som vanligt. :) Numera har jag fått en lapp på spiskåpan där det står "glöm inte snabbvärmen älskling".






Det var en väldigt dimmig morgon idag


Varför måste jag skriva rubrik?

Har inte gjort så mycket den här veckan, har varit ute och fotat och pillat lite i Photoshop. Det finns så mycket där och jag kan så lite... :( Men jag jobbar på det!


Siljansnäs kyrka


Kyrkbåt

En ny dag

Då var det måndag igen. Inte för att det har någon större betydelse för mig, alla dagar är likadana. Lediga, sköna dagar... Får se vad jag ska hitta på för nåt.

Träden är i alla fall färgglada...

Hockeysäsongen har kört igång igen (efter ett alldeles för kort uppehåll). Bortamatch i Bofors ikväll så nu är det lugnt här hemma, Emil har stressat iväg till Arenan för att åka ner med en busslast galna supportrar. Min tv ska snart få flytta hit eftersom jag ytterst sällan får bestämma vad som ska visas. Vi har numera säkert 15 sportkanaler så alltid visas det ju någon hockeymatch eller amerikansk fotboll (som jag inte alls förstår charmen med) som är den andra favoritsporten.

Det regnar för andra dagen idag. Så sjukt tråkigt, jag som hade sett fram emot att komma ut och springa idag. Har jag tur så hinner det lugna ner sig för nu har jag inte varit ute och rört mig på ett par dagar och jag känner att jag har spring i benen.


Det enda som är färgglatt idag är träden...

Trogna gluttare?

Något intressant som jag upptäckte nu, första gången jag loggade in sen i juli, var att det fanns några stycken som fortfarande tittat till bloggen. Kul! :D

Speedad sammanfattning

Jaha ja... Har haft en väldigt märklig sommar. Jobbade som en idiot, blev hastigt arbetslös och väldigt ensam utan vänner i Leksand, åkte på en fantastisk semester till Rom, ramlade med cykeln och blev gipsad i 4 veckor, bilen pajade, blev lite låg, började läsa på om både aktier, fotografering och bildhantering, åkte till Stockholm och upptäckte att jag saknat det för första gången sen jag flyttade därifrån, åtminstone vännerna... Kände mig till slut redo att börja jobba men dessvärre finns det ju inga jobb här. Har nu kört 3 ggr på Arenan (servitris, typ) och det var fantastiskt roligt att börja träffa människor igen. Har varit arbetslös i 2,5 månad.
DET kallar jag en snabb sammanfattning av sommaren och nu är hösten här... Jag längtar efter snö!

RSS 2.0