Min dalahäst

För er som inte har tillgång till Facebook lägger jag ut en bild även här...


Första tatueringen

Idag ska jag och 8 tjejer till på skolan tatuera oss... Har inte riktigt bestämt var jag ska ha den och det är inte länge kvar nu. Bildbevis kommer senare.

Fantastisk torsdag!

Har haft en underbar eftermiddag med en springtur, lite armhävningar och situps, toppat med en middag på Gårdscafét. Allt detta tillsammans med min favorit Lina! Så himla skönt att hon är tillbaka här några dagar, allt blir så mycket roligare då :) Ta Stefan i kragen och flytta hit tycker jag!


Från i höstas när vi fick för oss att cykla till Björkberget...

Klassutflykt

Igår var vi på besök i Grythyttan där vi fick en guidad tur av en kille som tidigare gått på skolan och nu sköter kantinen där tillsammans med sin svärfar. En mycket trevlig utflykt i en mysig by där vi naturligtvis var tvungna att stanna på en glass i det härliga vädret. Tyvärr glömdes kameran så bilderna är inte av bästa kvalitet...


Gordon bedyrar att det inte är hans väska








Pierre äter smurfglass

Pinsamt Säffle!

Stiko Per Larsson är musiker och kommer ursprungligen från Leksand men bor nu i Stockholm. Han är otroligt populär här (naturligtvis) och det är alltid en massa folk på hans spelningar i Leksand. Riktigt bra är det också, har träffat honom eftersom han och Emil är kompisar och han är dessutom väldigt trevlig.
Hur som helst, de senaste åren har han varit på olika vandringsturnéer vilket betyder att han går långa sträckor under en period och gör spelningar varje kväll. I år promenerar han från Stockholm till Oslo vilket betyder att han passerar (eller har precis passerat rättare sagt) både Säffle och Åmål. Nedan kan ni se hans blogg från Säfflevisiten. Pinsamt! Varken Harrys, Galna Tuppen eller Charlottes ville att han skulle spela där. I Åmål spelade han på HC och fick bo på Stadt. Är det inte typiskt Säffle så säg?


Fredag i Leksand

Nu har jag haft en fruktansvärd nackspärr i 2 dagar. Som tur är har jag fullserviceavtal nu när jag knappt har kunnat röra mig. Lite bättre idag dock. Emil och Jesper sitter och jammar på gitarrerna, riktigt trevligt. Tydligen kommer det fler hockeyspelare lite senare, inte så otippat så här på en fredagkväll kanske... Jag kände att jag kommer behöva moraliskt stöd senare under kvällen så jag bjöd hit Em. Dessutom tror jag hon kommer uppskatta 2 killar som lirar gura och sjunger lite :)


Em

Premiär!

Idag var det Åkdon o Termos i Leksand vilket innebar säsongspremiär för G-CON. Vi som jobbade var jag, Michaela, Gordon och Jonas. 222 olika fordon stod uppställda på gräsplanen och det var oväntat mycket folk. Det var ju knappast så att vi jobbade ihjäl oss men det var kul och kallt. Fick lov att ta mig en riktigt varm dusch när jag kom hem för att tina upp.



Som sagt, Gordon jobbade INTE ihjäl sig...


...inte Michaela heller


Jonas in action

Tillbaka i skolbänken

Idag var det tillbaka till skolbänken för de sista 4 veckorna. Riktigt kul att se alla igen och det märks att spänningen är på topp inför allt jobb de flesta av oss har framför sig (det finns ett fåtal som varit duktiga och i princip är klara med allt...) och vi är många som undrar hur tusan vi ska hinna med. Slutrapporten till ex-jobbet måste vara inlämnad redan nästa onsdag.

Kände mig tvungen att ringa mamma idag, hon ringer aldrig nu för tiden, hon har ju koll ändå - genom att läsa bloggen... Nu vet jag att hon och pappa lever i alla fall!

Söndag

Idag, liksom igår skiner solen över Leksand. Emil är på golfbanan och jag hade planerat in lite pluggande. Michaela som också behöver fila på ex-jobbet men som har lika lite lust med det som jag, ringde och frågade om jag ville ta en promenad. Naturligtvis ville jag det :) Det var fantastiskt skönt ute i solskenet!
Nu sitter jag dock vid datorn igen, Emil ringde precis och talade om att han åker ut till byn på lunch. Mer ensamtid till mig alltså! Ska träffa Em också som kom till Leksand i fredags. Jag mötte henne på Rättviks marknad igår där hon var tillsammans med ryssen. Vad händer där egentligen? Måste utforskas vidare...



Ett dött Leksand en söndag vid lunchtid.

T.G.I.F.

Ikväll är det middag och tjejkväll i Emils lägenhet, han är i Stockholm och kollar på fotboll så man får ju passa på... :) Det blir jag, Emma, Michaela (som nu åkt iväg till Systemet med chefen...) och hennes kompis Kattis.
Kul att ha en lägenhet så man kan bjuda över folk, dessvärre måste jag nog se till att inte sluta för sent eftersom det ligger kläder och dammråttor överallt så det behöver röjas lite innan. Dessutom har jag tänkt att springa Limsjön runt plus att jag måste handla mat. Får se hur mycket jag hinner :S

Visitkort

På förmiddagen var jag och hämtade visitkorten. Så här blev det färdiga resultatet:




Wasa vs Leksandsbröd

Idag bjöd Michaela på lax- och skaldjurssallad och hör och häpna - knäckebröd från Wasa, inte från Leksandsbröd. Här i Leksand kan man bli hängd för mindre. Du kan förvänta dig spöstraff om du inte handlar mjölk från Milko och kött från Siljan chark. Vi får väl se om någon försvinner spårlöst från jordens yta efter det här inlägget.


Finbesök på The Office

Nu har Emma äntligen kommit till Leksand efter allt strul. Känns konstigt att folk börjar droppa in igen men naturligtvis väldigt roligt!


Allvarligt?



Ska det vara så här??? Det är ju faktiskt 4:e maj!

Crrrazy

Idag har jag suttit själv på kontoret, Michaela är i Stockholm och kommer hem ikväll.

Emma kommer inte idag, vet inte varför, hennes meddelande var lite kryptiskt. Det positiva är att jag inte måste städa idag om jag inte känner för det. Skjuta upp saker är jag väldigt bra på...

Det finns ett hus till salu som jag inte tittat på tidigare trots att det legat ute till försäljning i över 3 månader, ska gå förbi där idag. Det är perfekt och inte alltför dyrt heller, 1 850 000 med ett bra läge. Visserligen ingen sjöutsikt men det skulle jag kunna stå ut med i det här fallet. Jag vore galen om jag köpte det nu men kommer nog lämna in en intresseanmälan trots allt...



En helt vanlig söndag

Idag är det segt... Anledning: gårdagens 40-årsfest. Det var Emils chef som fyllde år och hade fest tillsammans med sin barndomskamrat i Sky Bar i Ejendals Arena. En trevlig tillställning med 3-rättersmiddag, bordsplacering och liveband. Är inget fan av bordsplacering för man vet aldrig vilka konstiga människor man hamnar bredvid men jag hade tur, inga freak den här gången...

Idag har vi varit i Rönnäs där vi promenerade ner till sjön, tittade på kyrkbåtar och jag blev visad omgivningen. Emil har planterat om blommor för första gången i sitt liv, han visste inte ens hur man gör vilket jag tycker är väldigt roligt...

Emma hörde av sig idag och hon kommer till Leksand redan imorgon vilket innebär att jag bör städa mitt rum så hon kan bo här, jag flyttar nog in till Emil en vecka tills Emma får tillgång till stugan på campingen.

RSS 2.0