Semester!

I måndags åkte vi till Stockholm för ett par varma dagar i hufvudstaden. Jag har träffat saknade vänner, ätit glass i gamla stan och varit på stand-up på Fåfängan. Idag ska jag äta lunch med Ebba som jag inte har träffat på eeeeevigheter! Ska försöka hinna med att åka till Solna och titta till lägenheten också. Har ingen koll på vad det finns för möbler där just nu. Max flyttade ut månadsskiftet maj-juni och det har stått tomt sen dess. Dumt av mig, snacka om slöseri på pengar...! Ingen som vet någon som vill hyra en lägenhet?

Ikväll kl. 21:00 lyfter flyget som ska ta oss till Rom. Det ska bli fantastiskt skönt! Kul att se om Emil klarar sig utan att få hemlängtan... :D Han åt för övrigt indiskt för första gången igår och han älskade det. Så klart! Det finns inte så mycket som är godare än riktigt schysst indisk mat. Nästa gång ska jag försöka få med honom på libanesiskt som är en annan av mina favoriter.

Kvällsutflykt

Ikväll är det en helt fantastisk kväll! Riktigt varmt och skönt även nu, när solen har gått ner.
Jag och Emil tog Ryder (Emils nya bil...) på en kvällsutflykt och åkte upp till Åsledsberget eftersom jag aldrig varit där och utsikten skulle vara helt fantastisk. Riktigt fint var det där uppe även om knotten höll på att äta upp oss och vi hade sån tur att vi kom dit precis lagom till solnedgången.






Grillning

Idag har vi grillat ute i Rönnäs. Fantastiskt mysigt! Som om inte det var nog så är vi bjudna på grillning i kväll i Rältlindor (tror jag det heter...) hos Emils golfkompis Micke. Skönt att äntligen få njuta lite av sommarvärme!


RSS 2.0