A lotta work work

Den här veckan har jag jobbat 80 timmar, måndag till söndag... Som belöning börjar jag nu få ont i halsen - inte kul! Ska ta mig till Homebuy och köpa lite ingefära så jag är piggelin imorgon när jag ska upp kl 6 och köra igen.
Som tur är befinner jag mig i Leksand och i den här härliga miljön får man ändå lite energi.


Still alive

Med arbete 12-14 timmar per dag så blir det inte mycket tid över till annat. Nu har jag, Michaela och Staffan skött ett par småcateringar själva den här veckan (medan cheferna glidit omkring i Östersund) och det känns bra. I helgen ska jag passa på och hälsa på familjen, kan bli sista lediga helgen innan typ oktober... Syrran har hittat upp från Malmö innan hon ska ut och resa några veckor så det måste jag naturligtvis förhöra mig om :D Nackdelen är att jag själv blir galet sugen på att åka iväg så fort någon pratar resor.

Latest news

Det märks kanske att jag har haft fullt upp senaste tiden? Jag har redovisat mitt ex-jobb, både skriftligt och muntligt, varit på avslutningsfest, tagit examen, haft picknick flertalet gånger, festat, sagt hej då till alla klasskompisar och börjat med mitt nya jobb. Allt detta i strålande solsken i ett fantastiskt vackert Leksand.
Det är ju nu man ska vara här, Skutan öppnade i lördags, naturligtvis var jag där och invigde. Riktigt trevligt men det kändes som om de hade tagit in alldeles för mycket folk, det var väldigt trångt!
Igår kickstartade jobbet - 11,5 timmar första dagen. Härligt! Det känns riktigt roligt och mer "på riktigt" än när vi hade lia. Ikväll ska jag, Michaela och Staffan fixa käk på åkdon & termos här i Leksand så idag blir det hamburgare till middag...
Visst jag, glömde en sak. Jag flyttade igår också. Nu är jag och Michaela typ sambos, vi har en halv stuga med varsitt rum, ett vardagsrum, en liten kokvrå och Leksands största badrum. Allt detta granne med Jonas, vi hoppas båda två att vi inte kommer höra alltför mycket av hans äventyr...


Jag och Em på Skutan

RSS 2.0