Sol och värme

Har precis kommit in efter att ha suttit en stund i solen, det är ju helt otroligt att det är så varmt att man sitter och svettas. Hade det inte varit för att jag ska med Jonas och Gordon till Siljansnäs på möte kl. 15 så hade jag packat ihop och tagit halvdag idag. Det är väl bara att hoppas att det håller i sig över helgen.

Ikväll är det fjortisarnas julafton så jag är på tok för gammal för att gå ut. Tror jag håller mig tills imorgon!


God morgon!

I natt har jag sovit som ett litet barn. Var helt slut igår efter att ha promenerat till gymmet, sprungit på löpbandet, lyft vikter, promenerat hem, var hemma 2 minuter sen ringde Michaela och frågade om jag skulle följa med ut och gå... Jag kunde naturligtvis inte tacka nej eftersom jag var galet nyfiken på hur det hade gått för henne. Skriver jag för mycket om det får jag förmodligen en smäll i huvet men spännande fortsättning följer, det kan jag lova! :D

Äventyr

I eftermiddag ska Michaela på äventyr. Det är det mest spännande som händer idag och jag ser fram emot att få höra om resultatet!

En dag i Falun

Idag har jag och Michaela varit på alkoholutbildning. Det är inte riktigt så kul som det låter, man lär sig lite om alkohollagen, hur mycket fok kan dricka innan de blir fulla och vad som gäller vid servering av alkohol bl a. Intressant och användbart inför sommarens arbete!
Utbildningen var i Falun och eftersom jag ska på 40-årsfest på lördag så stannade vi kvar och shoppade. Jag shoppade en del men inte hittade jag något att ha på mig på lördag inte :S Visst är det väl typiskt att man aldrig hittar det man letar efter?

?!?

Förmiddagsmöte med Gordon gällande visitkort och hemsida. Känns bra men jag vet inte hur jag ska hinna med allt gällande jobb och skola... :S Funderar på att hoppa över en del som har med skolan att göra, måste bara bestämma mig för vad jag klarar mig utan.
Michaela propagerar för en lunch och en eftermiddag på Siljan, det är säkert 2 veckor sen vi var där och det är inte bra för vår image...

Helgnöje

Jag är duktig på att hålla koll på Facebook och mail på mobilen men blogga med den har jag inte kommit igång med. Tycker fortfarande att det tar alldeles för lång tid att skriva på ett litet touch-skrivbord... Lite synd eftersom det är roligast att skriva direkt när något har hänt. Jag har haft en riktigt bra helg!

I fredas var jag och Emil på Cirkus Möller i Falun. Väldigt roligt, jag gillar verkligen Måns Möller! Sean Banan var naturligtvis med och förgyllde föreställningen.



Lördagen bjöd på en långpromenad i solen ut till Rönnäs för att äta lunch. Skönt att gå någon annanstans än inne i Leksand som det oftast blir när man tar en promenad. Vi har sagt att vi ska gå dit varje helg det är fint väder, får se hur det blir med det... På kvällen blev det fest och en kort sväng på baren (2:a gången jag var där, det är verkligen ett skitställe!). Efterfesten blev betydligt större än det var tänkt från början med diverse Leksandsprofiler. Det var ovanligt städat och blev inte alltför sent (typ 3...) så det var helt ok. Gammal som jag är så var jag helt slut igår och det blev en del sova på soffan under eftermiddagen.
När det var avklarat och man började känna sig som folk igen var det dags att träffa Michaela för grillning. Som en överraskning och grädde på moset så kom Linda i Michaelas klass med, jag som inte ens visste att hon var tillbaka i Leksand. Vi hade en riktigt trevlig kväll på gräsmattan vid vattnet. Det är lyx att bo i Leksand!


Ozzy - check!


Drömmen om ett hus

Jag är så galet sugen på att köpa ett hus i närheten av Siljan. Det finns en hel del hus till salu men de som är riktigt fina kostar lite för mycket... Kolla in de här:

http://www.hemnet.se/beskrivning/629545?r=3


http://www.hemnet.se/beskrivning/618960?r=3

http://www.hemnet.se/beskrivning/263709?r=3

Det här känns lite mer realistiskt men nu ska jag ta lån och köpa lägenheten i Solna så jag får väl ta en sak i taget...

http://www.hemnet.se/beskrivning/639231?r=3

Ozzy Osbourne

Idag släpps förköpsbiljetter på ozzy Osbourne i Globen den 7:e september. Jag och Michaela är jäkligt sugna men vet ju inte säkert om vi kommer kunna vara lediga då. Tror kanske vi chansar, de biljetterna kan ju inte vara speciellt svårsålda... 
Här är nya singeln.


Ny bil?

Brorsan mekade lite med bilen i helgen så nu funkar det mesta ett tag till, måste bara byta en lampa och något till fläkten som jag inte kommer ihåg vad det hette. Det börjar bli dags att byta bil nu innan den packar ihop helt. Audi A3, Toyota Prius eller en liten trevlig sportbil?






Helgen som var

Nu kommer lite bilder från helgen på Näset. Hästpromenad och Matildas dop var väl det mest intressanta...Är det Dan som promenerar med hästen eller är det hästen som promenerar med Dan? Emil fick i alla fall testa kameran på sin nya HTC Desire.








Vakna!


Gårdagen

Efter en lite halvtrist dag på jobbet igår blev det en tripp till Kupolen i Borlänge för hämtning av en HTC Desire till Emil, modellen släpptes igår så det ska bli kul att se hur stor skillnad det är mot min Hero. I övrigt blev det inget inhandlat förutom ett par örhängen (har blivit lite av en grej att köpa örhängen så fort jag går in i en affär). Jag tycker Kupolen är extremt överskattat och hittar sällan snygga kläder där, tacka vet jag Falun! Det känns som om jag inte har några vettiga kläder så jag måste nog ta mig en shoppingtur snart.
Eftersom jag ska formtoppa den här säsongen var jag tvungen att ge mig ut på en springtur när vi kom hem. Lite segt i benen var det men med tanke på att det bara är april så känns det ändå som att jag kommer slå personligt rekord i år.
Avslutningen på kvällen bestod av Saw, precis min typ av film! Varför är det så skönt att bli lite skrämd?




Neighbours

Michaela fick mögel i sin lägenhet som hon hade utanför Entreprenörskolan så hon blev tvungen att flytta illa kvickt. Det betyder att hon numera bor 1 minut från mig på Folkhögskolans område istället :) Flyttlasset gick igår och jag var där på tevisit för att inspektera. Kommer bli hur bra som helst!

Dålig dag för plånboken

Idag började dagen med ytterligare ett besök i projekt "visa Michaela Leksands omgivning". Jag behövde åka till Nusnäs för att köpa doppresent, lilla Matilda ska nämligen döpas på lördag. En riktigt trevlig utflykt var det och humöret var på topp.
Då kom bakslaget, ett brev från csn som talade om att jag tjänade för mycket pengar 2008, jag kommer inte ens ihåg att jag sökte csn första terminen men det hade jag visst gjort så nu kommer jag bli återbetalningsskyldig. Som om inte det var nog på minuskontot så åkte jag iväg och skulle fixa nya sommardäck, brorsan trodde jag bara skulle behöva 2 framdäck men när jag åkte därifrån låg en beställning på 4 nya däck á 900 kr/st. Det behövdes tydligen. Förhoppningsvis kommer de på fredag så jag hinner byta innan jag åker till Värmland, annars är det bara att hålla tummarna för att jag inte blir stoppad av polisen för då kostar det 900 kr/däck i böter för dubb. Kul...!


Den här är till dig, Michaela!


Ny vecka

Nu ligger jag lite efter med mina inlägg, datorn har inte varit igång alls på hela helgen. Nu kan jag ju läsa Facebook och e-mail på telefonen så det känns inte lika viktigt längre. Det finns ju sånt som är viktigare...

Älgfärstacos i Rönnäs i fredags, grillning och en ansenlig mängd alkohol i lördags, hockey igår. Det har mao varit en fantastisk helg! Träffade dessutom Magnus igår som hade tagit sig upp från Stockholm för att kolla hockey. Vi tog en pizza på Bosporen tillsammans med Magnus kompis Börje och där satt halva Leksand och sörjde att LIF inte gick upp i Elitserien i år heller...

Idag skiner solen och jag känner på mig att det kommer bli en fantastisk vecka!

Nytt kontor

Idag var det helt dött på Folkhögskolan så jag och Michaela bestämde oss för att vi behövde komma ut i en lite kreativare miljö. Kontoret för dagen har varit Siljans konditori. Riktigt skönt att komma bort från vårt trista kontor, se lite folk och smida paner för framtiden.



Rättvik

Igår var vi i Rättvik. Michaela gjorde av med 1800 spänn på sportaffären och jag lyckades stå emot köpimpulserna. Bra Anna!


Michaela i japansk tappning, segertecknet framför en sevärdhet

Ögon- och örongodis

Ibland behöver jag och Michaela något trevligt att titta och lyssna på för att pigga upp oss. Då är det den här som gäller!



Påsk?

Nu är 4 lediga dagar snart avklarade och vad har jag gjort med dem? Det har inte blivit så mycket pluggande som jag hade tänkt, jag har varit alldeles för trött. Istället har det varit promenader, träning och ta igen sömn som har funnits på agendan. Nu känns det som om jag börjar bli normal igen, vaknade kl. 8 och var inte komatrött och det är en klar förbättring. Imorgon måste man dock börja gå upp tidigt igen...

Den här veckan har eleverna på Folkhögskolan påsklov... De hade sportlov med, snacka om dagis. Det betyder att det inte serveras lunch så jag och Michaela har bestämt att vi ska laga mat istället. Imorgon är det jag som ska ha med lunch till oss båda. Jag har lagat mat typ 3 gånger på 5 veckor så jag har kommit ifrån det där. Tycker inte det är speciellt roligt med det lilla köket jag har. :(


Halvdag!

Nu sitter jag på kontoret och ringer runt till en massa pensionärer och försöker få dem att resa till Leksand i sommar. Lite svårflörtade är de men väldigt trevliga. Eftersom det är skärtorsdag idag blir det ingen heldag på jobbet, det blir en lunch med Per på Superstars och sen är det träning som gäller. Hallen är stängd imorgon och stänger 17 idag så man får passa på...
Är inte helt säker på vad helgen har att erbjuda men det är i alla fall Leksand och distanskurs som gäller. Kanske ett par öl på Loungen imorgon också. Det var ett tag sen nu.


RSS 2.0