Bad? Vad är det?

Äntligen en, i stort sett, regnfri dag! Ska fira med lite backträning tänkte jag. Inte för att det finns några jättebackar här (Näset är väldigt platt...) men det finns en liten som inte är så långt bort, jag får väl helt enkelt se till att springa upp desto fler gånger!

Jag börjar känna mig lite rastlös, vill komma iväg och träffa kompisar! Det beror förmodligen på det trista vädret, finns ju liksom inte så mycket att göra när det regnar. Insåg igår att jag inte har badat i sjön en enda gång i år och inte tagit en enda tur med båten. Hur kasst är det på en skala? När man för en gångs skull har tillgång till båt och nära till sjön. Jag håller tummarna för de återstående 3 veckorna!

Surfpics

Här är lite foton från Hossegor, sommarens höjdpunkt! Mysigt att sitta och titta på när regnet bara öser ner utanför fönstret.

 Softar vid poolen

Tina, Victoria och Sabina softar vid poolen...



En av våra surfinstruktörer.



Den berömda bottensvängen.



Tjejerna sitter på stranden och dricker öl medan grabbarna leker i vattnet...



Min roomie Tina i sin älskade våtdräkt =) Gorgeous!



San Sebastián från ovan.

Sommaren är kort...

Kortvarig lycka. Det kopplades äntligen in fiber och i 2 dagar fick jag njuta av ett internet som gick både snabbt och smidigt. Så igår skulle de fixa till en åker med en massa gropar och hålor, troligtvis blev en kabel avgrävd i leran för nu fungerar det inte. Tillbaka till det trådlösa igen där man hinner gå och ta en fika medan den letar fram en sida...

Som om inte det var nog så verkar det som om sommaren har tagit semester från sig själv. Regn, regn och åter regn. Gummistövlar på när man ska gå i skogen och mina flip-flop använder jag bara inomhus. Solbrännan som var så tjusig efter hemkomsten från Frankrike är snart ett minne blott.
Apropå Frankrike så måste jag bara rekommendera Xtravel som var det resebolag jag åkte med. De har hur mycket roliga resor som helst eller vad sägs om t ex en äventyrsvecka i Åre...? Något som jag tycker min kära Anna i Östersund ska börja anordna ;)

Tillbaka i Sverige

Så var man då tillbaka i verkligheten... Det har varit en helt otrolig vecka med bra vågor och surf varje dag. Jag var lite pirrig innan men jag måste säga att resan var betydligt bättre och roligare än förväntat. Vi var 15 st i huset (inkl. 3 anställda), varav 6 st aldrig hade provat på surfing tidigare. Skönt att man inte var ensam om det... =)
Även om det inte var strålande sol varje dag så kunde vi sitta ute och äta, grilla och ligga vid poolen. Det var skönt att vi fick lite tid över till annat även om det mesta naturligtvis kretsade kring brädor, vågor och konstiga termer. Eftersom Hossegor ligger nära spanska gränsen var vi även över till San Sebastian efter att ha surfat i Hedaia (på franska sidan). San Sebastian var en riktigt mysig stad och man blev väldigt sugen på att åka dit och jobba och surfa vilket 2 st i gänget ev. ska göra. "Synd" att man pluggar...

Är nu i Stockholm ett par dagar innan det bär iväg hem igen. Har precis kommit tillbaka från en middag med thaimat, vilket var grymt gott efter alla baguetter!

Surf

Det verkar trots allt som om jag inte kommer bli sängliggande utan jag räknar med att kunna åka till Stockholm imorgon för att sedan ta flyget kl. 07:00 på lördag. Jag tänkte prova Jumbojeten som de har gjort om till vandrarhem ute på Arlanda så jag inte behöver gå upp så tidigt (eller inte lika tidigt iaf...).
Väskorna är packade (ja, väskorna. Jag måste ha lakan och handdukar med mig) och är fulladdade med c-vitamin =). Ska även prova att gurgla halsen med saltvatten så får vi se om det funkar.
Snart är det dags. Äntligen!

Förkyning

Nu är det bara 2 dagar kvar tills flyget går till Bordeaux och naturligtvis har jag nu blivit förkyld... Alla i familjen har varit det utom jag, trodde att jag kanske skulle klara mig men tji fick jag. Blir jag lika dålig som övriga familjemedlemmar så kommer jag inte att kunna åka...  Det har varit feber och ett jäkla hostande. Själv är jag än så länge bara lite snorig och har känningar i halsen. Jag får försöka hålla mig positiv och börja packa mina saker i alla fall. Det är ju bara att hålla tummarna!

RSS 2.0