Gävle

I helgen har Jessica i klassen haft inflyttningsfest i hennes och pojkvännens nya lägenhet i Gävle. Jag, Angelica och Emma ville naturligtvis åka på roadtrip så vi tog Maggan och drog dit över helgen. Resultatet blev extremt mycket folk på liten yta och lite för många åldrar och viljor för att hitta ett ställe att gå ut på efter festen. Dansgolv byttes ut mot nattmat på Frasses... Kul var det i alla fall att få se något nytt och träffa en massa nya människor!
Lite shopping hann vi naturligtvis också med under helgen(tyvärr vet inte hur många tusen jag gjort av med på shopping senaste månaden...). Ett par skor och en ny klocka blev skörden den här gången. Är trots hålet i plånboken extremt nöjd med mina köp!


Hälsodag

Har nu kommit hem efter min hetsiga dag på hälsohem. Det var längesen jag var så avslappnad... Dagen började med Qi gong kl. 7:45, sedan var det frukostbuffé med en massa god frukt, majsgröt och konstiga fröer. Inte helt fel men alldeles för avancerat för att fixa hemma. Tyvärr! Men det är väl det som är charmen med att komma iväg och bo någon annanstans.
Efter frukosten var det dags för föredrag. Vad det handlade om? Vet inte riktigt, "frihet är att ha kontroll över sina tankar och därmed sina känslor." Sen var det dags att röra på sig igen, ryggympa var nästa punkt på schemat. Helt ok men höjdpunkten på dagen var trots allt lunchen, vegetarisk buffé. En väldig massa nyttigheter som man kunde äta hur mycket som helst av.
Efter att ha lyssnat på ett föredrag om kost åkte vi hem. Det blev ganska mycket aktiviteter och vi tyckte att vi hade fått tillräcklig känsla för stället även om dagen var långt ifrån slut. Jag skulle nog bli tokig av att vara där i en vecka men så är också den primära målgruppen damer i åldern 45-70...

Hälsohem

Imorgon bli det till att gå upp i ottan. Jag ska nämligen till Masesgården, ett av två hälsohem i Sverige. Vi har fått ett projekt som går ut på att titta på deras aktiviteter och om man kan göra något mer. För att kunna göra det på ett bra sätt så får vi åka dit en dag och vara med på alla aktiviteter, så imorgon ska jag yoga, äta vegetariskt och bara ha det skönt, jag vet inte vad som står på programmet men jag hoppas på att slippa vattengympa och stavgång... Det är ett supermysigt ställe så det blir en trevlig omväxling hur som helst.


Bild från deras hemsida.

Fredag igen

Idag är det fredag och dagen när vi åter bara är 2 i stugan. Nu är det bara jag och Emma kvar. Skönt med eget rum igen! =)

Vi fick vårt tredje projekt idag (vi håller på med alla 3 parallellt) så nu känns det lite förvirrande. Omvärldsanalys hit och marknadsföring dit... Kul är det i alla fall och helgen kommer innehålla en hel del pluggande.

Milk

Är precis hemkommen från bion. I Leksand har de något de kallar för bio Kontrast vilket innebär lite udda filmer på måndagar för endast 60 kr. Me like! Idag var det Milk det bjöds på och jag måste säga att den var riktigt bra, rekommenderas varmt! Sean Penn fungerar även som homosexuell och jag är inte det minsta förvånad öer att han knep en Oscar för sin roll.

Efter att inte ha tränat på 2 veckor (!!!) så var det idag dags för att ta ett par mil på cykeln, riktigt skönt! Dessvärre har 2 av mina roomisar (jag har 3 st för tillfället) fått ont i halsen så jag hoppas de inte smittar med något läskigt, typ svininfluensa...

För övrigt kan jag inte förstå de som bor 4-5 st i de här små stugorna, kylen är proppfull, badrummet och garderoberna likaså. Tur att det bara är fram till fredag. Då går min vapendragare Lina och hennes klasskompis Johanna på LIA så jag och Lule-Emma blir ensamma i stugan.

Visst ja, en sak till. Om du någon gång åker till Mora, ta den guidade turen på Zorngården, det gjorde vi i helgen. Sjukt intressant och väldigt billigt. 50 spänn för en student och 60 för en icke-student.

Förkyning =(

Har varit förkyld hela veckan. Såååå himla tråkigt, jag längtar efter att få ge mig ut och springa!
Den här veckan har nog varit den snabbaste någonsin, det har varit mycket att göra i skolan så tiden har bara sprungit iväg. Det här är sista helgen innan Lina går på LIA så hon är i Leksand hela helgen. Vi har planerat sen länge att vi ska vara hurtbullar den här helgen men vi får se hur det blir. Klockan är 10:36 och hon har redan varit ute och sprungit... Kanske blir en lugn utflykt sen istället.

Bilar ska bara funka

Befinner mig just nu hos mina föräldrar i Värmland. Det har varit skördefest hela helgen så det har inte varit en lugn sstund. Diskplockning, påfyllning av mat osv. Det var meningen att jag skulle köra hem med Maggan idag men när brorsan körde hit henne så gick hon bara på 3 cylindrar. Måste fixas och tändspole kan inte inhandlas förrän imorgon... Jag måste alltså skippa min lektion imorgon och åka till Leksand efter mekningen istället =(
Till råga på allt börjar jag bli förkyld också. Inte min dag idag!

Gesunda

Nu har jag varit på besök på Gesundaberget 2 dagar i rad... Igår var jag där med klassen och vår marknadsföringslärare. Vi har fått i uppdrag att titta på marknadsföring, målgrupper och aktiviteter man kan jobba med. Han som är ansvarig är hur entusiastisk som helst och har en massa visioner och idéer, superkul! När jag kom hem berättade jag om allt för Lina som blev eld och lågor, ringde Patrik direkt och bokade ett möte till idag. De behöver nämligen även få hjälp med att inreda och göra om i princip hela anläggningen... Rummen, receptionen, värdshuset, toppstugan... Eftersom jag kan tänka mig att praktisera där så följde jag med idag igen. Om jag vill så har jag en plats där =) I så fall blir det Dalarna ända fram till jul!

I liften på väg till toppen, fantastisk utsikt!




RSS 2.0