Tiden rinner iväg...

Nu är det bara 3 veckor kvar i Stockholm. Hade spelkväll med Anna i fredags, Guitar Hero och Singstar. Så himla kul. Tänk att det kan vara så roligt med tv-spel... Vi slutade inte förrän kl.4 på morgonen så gårdagen var ganska slitsam. Var bjuden på vinmingel men det blev pizza och en väldig massa avsnitt av Life istället.

Storstan =)

Försöker komma igång med bloggandet igen men det känns lite segt... och det trots att det händer mer här än i kära lilla Leksand.
Praktiken funkar fint även om jag idag kände att de kanske har lite väl mycket att göra och inte alltid har tid att visa mig saker. Förhoppningsvis kan jag lära mig såpass mycket att jag snart kan börja svara lite i telefon.
Var på bio igår och såg Australia, en riktigt härlig kärleksfilm=) Klart sevärd om man gillar förutsägbart slisk!

Helg!

Skönt med en mjukstart på praktiken..! Dygnet ställdes om rätt rejält under ledigheten och att börja gå upp 07:30 igen har varit lite jobbigt. Ikväll blir det en lugn kväll eftersom ingen ville umgås med mig idag. Men det gör inget för jag bor ju i en lägenhet proppfull med tv-serier just nu så jag kan hålla mig sysselsatt ändå =)

Äntligen slut på ohämmat ätande...

Helgerna är slut och nu är jag i Stockholm på praktik så är det dags att försöka komma i form. Lite jobbigt att klara sig utan knäck eftersom jag har haft en ganska rejäl dagsranson ända fram till ett par dagar efter nyår...
Första dagen på Lotus Travel avklarad idag. Riktigt skoj, alla verkar jättetrevliga och eftersom de har drabbats av  varsel så finns det en hel del att göra =) Det är dessutom helt underbart att vara tillbaka i Stockholm några veckor, jag ska passa på att träffa folk och gå på bio så mycket jag hinner. Var på bio igår, mysigt! Det blir ju inte så ofta i Leksand...

RSS 2.0