Sol!

Idag har jag varit ute och njutit av det soliga vintervädret. 1 mil i skidspåret, det tog ung 1,13 så om jag skulle åka Vasaloppet skulle det ta... väldigt lång tid. Är verkligen slut i hela kroppen, det kom en del snö igår så glidet var inte det bästa. Skönt att det alltid finns något att skylla på =). Orkar knappt hålla händerna på tangentbordet...
Film i grannstugan ikväll låter som en lagom jobbig aktivitet!


Fredag kväll... eller, vänta här nu...

Det är ju faktiskt torsdag. Men det känns som fredag eftersom jag är ledig imorgon. Igen. Dagen till ära blev det lite lyxmat i form av köttfärsbiffar med fetaost och ett par glas vin. Det första vinet sedan jag kom till Leksand och oh, så gott det var! =)

Lina har som vanligt åkt till Stockholm över helgen så jag är ensam i stugan. Skönt ibland att vara själv men också ganska ensamt och tråkigt. Till skillnad från mina unga klasskamrater tycker dock jag att det finns en massa saker att fylla tiden med. Skolarbete, så klart, skidor, träning, film, internet, planering av sommaren... Alla pratar om vad de ska göra på sommarlovet, jobb de ska söka osv. Själv vill jag bara ha sommarlov. Resa, njuta... Kommer bli kanon!

Underbart!

Tältet har rivits ner, artisterna åkt hem och kvar finns bara isskulpturerna på torget. Lite trist men det har varit en rolig helg med tema Melodifestival. Tänk så mycket bättre det blir när man ser det live...!

Det blev ytterligare en liten skidtur idag i solskenet. Förstår bara inte varför jag envisas med att ge mig ut när jag har världens träningsvärk i armarna. Milen får vänta ett tag till! Men sjukt härligt är det! Skidtur istället för semla... Är det att gå lite för långt?

Melodifestivalsyra

Om det nu är någon som har missat det så är helgens deltävling i Leksand. Byn är klädd i rosa...
Klassen hade äran att få gå på studiebesök i Arenan idag där det var full fart. Jag kan meddela att EMDs låt fastnar på hjärnan och troligtvis kommer gå vidare till Globen. En full (!) Petra Mede var på plats också, iklädd Leksands IF keps och halsduk samt en plastmugg med okänt innehåll (typ whiskyfärgat).
Leksand har vinterfestival som började igår så ikväll är det bara att bege sig till tältet på torget, kolla in EMD för andra gången idag och kanske till och med dricka en öl. Kul att det händer grejer i byn! Ska för övrigt jobba på Melodifestivalen både fredag (genrep) och lördag. Riva biljetter och när det är klart är det bara att sätta sig och titta. Ska bli väldigt roligt! Det känns som att det är ett betydligt bättre urval på låtar än det var i lördags.
Har även hunnit åka lite skidor idag. Det var väldigt mycket jobbigare än jag trodde...! Det blev inte så länge eftersom jag skulle iväg men 25 minuter räckte för att jag skulle inse att här krävs det träning! Svetten rann och armarna vek sig. Tur att jag var ensam i spåret...

=)

Då var de inhandlade, ett par grymma röda Atomic och fantastiskt sköna Salomonpjäxor. Premiärturen blir imorgon efter skolan.
Mötet idag var så lyckat som det kan bli. Både jag och Lina känner oss väldigt sporrade och tror att vi kanske till och med kommer kunna tjäna en slant på vår mässa. Det gäller nu att boka upp lite fler möten och börja kontakta potentiella utställare för att kolla läget. =) Jag har alltså haft en riktigt bra dag!

Skidor

Det har varit en helt underbar helg med klarblå himmel och snö som gnistrade i solen så efter att ha gått och längtat efter att åka längdskidor hela helgen så är det imorgon dags att åka och köpa ett par. Det ser så härligt ut när folk glider fram i spåren, ska bli intressant att se hur mycket jag glider fram efter att ha lagt längdskidorna på hyllan i typ mellanstadiet...
Jag och Lina ska på ett möte i Falun angående vår eventuella mässa så vi tänkte slå ihop det med lite spatserande på stan. Härligt!
Är ledig från skolan hela dagen men ser fram emot en skapligt tidig morgon och en promenad till gymmet. Ni kan säga vad ni vill men har man ett par baggy jeans som börjar bli små, då är det hög tid att börja röra på sig!

Underbara fredag!

Så var det då helg. Igen. Veckan har rusat iväg men det ska ändå bli skönt att få ligga och dra sig i sängen i morgon!
Idag skulle vi samlas på Folkhögskolan kl. 09:00, jag och Emma var de som inte fick plats i någon bil utan fick ta till apostlahästarna. 50 minuter tog det och det var -18 grader. Skönt med morgonpromenad men det var lite kyligt... Jag valde att se det som dagens träning. Så nu har jag ätit lite choklad för att balansera det hela och ikväll kommer det över ett par klasskamrater på ett glas vin eller två. Dags för en avkopplande helg i Leksand!

Brrr...

Efter att ha haft 14 grader i stugan ett par dagar så har de nu äntligen fått igång värmen. -14 ute och + 14 inne. Kallt överallt!
Det är skönt att vara tillbaka i Leksand, jag och Lina har till och med varit och tränat idag, första gången på flera månader för mig...! Det är hög tid att bli av med det som hänger utanför byxlinningen, innan man vet ordet av så är det dags för beach 2009!

Tillbaka på landet

Igår kväll landade vi i ett snöigt Leksand. Just nu är det -10 och väldigt mycket snö! Måste iväg och köpa ett par längdskidor tror jag, måste ju passa på!
Jag har haft lyxen att bo i det stora sovrummet men nu var det dags att byta så jag har precis flyttat in på typ 4 kvadrat... Förvånande nog så har jag lyckats pressa in alla saker. Utom spritförrådet... Har inte lyckats klura ut var jag ska ställa alla flaskor. Lyxproblem!
Det var kul att träffa alla och höra hur de har haft det på LIA:n, det var inte många som var nöjda... Jag förstår inte varför folk ska behandla praktikanter som praoelever, dvs låta dem göra skitjobbet ingen annan vill ta tag i. Jag hade tur som klarade mig undan den fällan.

OJ!

Inser att jag inget skrivit på 2 veckor!!! Så är det i storstan, man är så upptagen med annat... Dessutom står datorn på en byrå som är så hög att jag måste stå på tå, eller på en pall, som nu, annars är det väldigt obekvämt att skriva!
Var ute med Magnus och Christoffer Z igår. Mycket trevligt! Så nu har jag äntligen fått äta lite tapas också, det finns ju inte i Leksand så det var ett krav innan jag åker tillbaka. På söndag är det dags, då går bilen upp till snön och minusgraderna, ska bli riktigt härligt! =) Flingorna trillar ju ner här också idag men det är liksom inte samma sak!
Men innan det är dags för returen ska det bli mer Guitar Hero och vin!!!

RSS 2.0