Free Fallin'



En grym låt som jag haft på hjärnan till och från i en veckas tid...

Ska det va' så här?

Ok att jag gillar vinter och snö men när man blir tvungen att gå ut på baksidan (via altan med tak) för att pulsa runt till framsidan och skotta innan man kommer ut den vägen så känns det som om det har gått lite för långt... Dessutom var hundarna kissnödiga men de kunde inte ta sig fram via bakvägen som inte har varit uppskottad så jag fick bära en av dem med snö upp till låren. Grannen som har hand om vägplogningen ut till asfaltsvägen verkar vara bortrest så inte tar vi oss ut med bilarna heller. Gissa om det är inomhussittning som gäller idag! Hade hoppats på en filmkväll med brorsan, svägerskan och deras lilla dotter men vi får väl se om det är genomförbart...


Miljöombyte

Som vanligt när jag får för mig att åka till Näset och hälsa på så dyker det upp värsta snöovädret :S Höll på att fastna i en snödriva på vägen hit eftersom det hade drivit så mycket på vägen. Som tur är gick det bra men jag har ju inte haft några olyckor med bilen så det är väl bara en tidsfråga...
Flyttade mina saker till Folkhögskolan igår där jag ska bo iaf till slutet av sommaren. Känns rätt bra med ett miljöombyte, alla jag känner har ju ändå åkt iväg på praktik så nu får jag hitta andra att umgås med.
Vi är nu 2 st som gör praktik hos Gordon, en tjej som heter Michaela är också där och även hon är sugen på att stanna kvar i Leksand. 2 av typ 70 är ju inte så illa... =) Kul i alla fall! På måndag sätter jag igång "på riktigt".

Party on!

Det känns som om inläggen bara blir färre och färre. Jag tror det beror på att jag börjar få ett liv vilket är riktigt najs :) Igår kväll var det utgång på Star Lounge som gällde. Helt otroligt att det kan vara så roligt att gå ut i lilla Leksand. Fördelen med ett sånt här ställe är att man alltid träffar folk man känner och att okända människor kommer fram och pratar, går man ut i Stockholm blir det oftast att man bara hänger med de man är där med.

Idag blev det lunch på Gårdscafét med Magnus innan han var tvungen att åka tillbaka till Fjollträsk, inte avundsjuk! En av vakterna från igår var där också, han hälsade och log... Det måste väl ändå vara bevis på att det var en bra kväll? Ha, ha!

Färjan 2

Vi kom hem från kryssningen i går eftermiddag, det kommer nog ta ett tag att återhämta sig... Känner mig mosig i hjärnan av alldeles för lite sömn trots att jag sov som en stock i natt.
Det har varit väldigt roligt i alla fall! Folk, dans, bubbelpool, öl, vin, allt som en lyckad finlandskryssning bör innehålla. Är iofs inget fan av den typen av underhållning men de 2 gånger jag åkt har varit sjukt roliga. Man ska nog bara se till att inte åka för ofta.
Naturligtvis blev det jag som fick köra hem igår, annars hade vi nog inte varit tillbaka än... =)
På schemat idag är det budget, affärsplan och marknadsplan inför en redovisning som gäller. Har även möte med Gordon i eftermiddag och någon form av inspirationskväll inför ex-jobbet på skolan. Hemmamatchen mot AIK idag hade varit roligare att gå på, speciellt eftersom Magnus ska dit, men det kommer inte hinnas med. =(

Färjan 1

Vet inte varför men jag har dragit mig lite för att skriva inlägg, det har helt plötsligt känts lite jobbigt och som om jag inte har något att skriva om. Just nu är alternativet att göra en uppgift som vi fått i skolan: att skriva affärsplan, marknadsplan och göra en budget för ett eget företag. Grymt trist! Jag hittar verkligen på VAD SOM HELST för att slippa...

Vi börjar komma igång så smått med jobbet, mycket möten blir det! På söndag ska jag på leverantörsmässa. På finlandsfärja. Tillsammans med 4 grabbar. Hmmm... Ryktet går att det är jag som ska vara chaufför hem och om jag vill vara säker på att komma hem levande så är det kanske så det får bli, jag överlever ju faktiskt utan att marinera levern i alkohol! Grymt kul ska det bli i alla fall och en bra möjlighet att lära känna blivande kollegor och leverantörer.

Boende är klart och jag flyttar till Folkhögskolan om 2 veckor. Fram till i sommar kommer det att bli ett rum med delat kök och toalett och sen får jag flytta in i en fin stuga vid vattnet. Hade varit skönt med egen lägenhet men just nu får ekonomin komma i första hand. Skulle gissa att jag försöker få tag på nåt annat i augusti.

RSS 2.0