Solen skiner!

Tänk vilket inrutat liv man har ändå. Så fort rutinerna rubbas så vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Inget bloggande, knappt någon träning och visst ja, räkningarna måste betalas!
Jag har varit på Näset i 3 veckor nu. Tiden har runnit mellan fingrarna och jag tycker inte jag har hunnit med någonting. Dessutom verkar jag ha förträngt hur utomordentligt tråkigt det är att sitta vid en dator hela dagarna när solen strålar och humlorna brummar utanför fönstret. Det positiva är dock att det jag jobbar med faktiskt är riktigt roligt!
Hemsidor ska göras om, både MillesviksBo (vandrarhemmet) och Knazters (mitt ftg) sida behöver fixas. Dessutom behövs dokumentation och nytt marknadsföringsmaterial till vandrarhemmet. Mässan rullar på så sakteliga men vi har fastnat lite vid namn och logga. Det måste till för att kunna skapa material och boka domän. Vi har haft några namn uppe men inget som vi verkligen gillar. Kan någon komma med ett förslag på namn på en inredningsmässa i Falun i september?
Det vore också alldeles förträffligt om någon hade en liten söt, bensinsnål, pigg, billig bil till salu... Herregud vilket jobb att försöka hitta någon som passar! Ser nu ut som det bli till att köra mammas Volvo 850 till Moss i helgen men det ska väl gå det med...

MillesviksBo

Dags att packa

Nu är det snart dags att flytta ur vår fina, röda stuga. På onsdag går flyttlasset. Redovisningar i morgon är allt som är kvar. Min rara lilla mamma kommer med bilen och hämtar mig och med tanke på att jag nu ska bo där några veckor så känner jag mig nästan som barn på nytt...

Grillpremiär!

I helgen har det varit ett helt fantastiskt vårväder så engångsgrill köptes in och så satt vi vid husväggen och slöade, helt underbart! Den enda smolken i bägaren är att jag har blivit så jäkla förkyld =( Ingen träning på några dagar alltså. För att kompensera det så åt jag godis till middag igår och glass med chokladbollar till middag idag...


School´s out... nästan i alla fall.

Då var sista "riktiga" lektionen avklarad. Imorgon ska alla tjejer i klassen åka till Borlänge på en heldag om kvinnligt företagande. Den enda killen i klassen ska hitta på något annat tillsammans med läraren eftersom de inte är välkomna... =)
Lunchmöte och genomgång av redovisning på måndag och sedan redovisning på tisdag sen är det klart!
Våren har nu kommit även till Leksand, det finns en del snö kvar men vägarna är bara och man kan se gräsfläckar här och var. Superhärligt!!!

RSS 2.0