Sista veckan

Det är nu 1 vecka kvar i skolan, sen är det påsk och praktik igen. Åh, vad skönt det ska bli när den här veckan har gått. Det är så mycket nu så jag har knappt hunnit titta på tv på flera veckor... Träning och plugga är det som gäller. Projekt i skolan och utanför skolan, ekonomi till förbannelse och möten i Falun. Längtar efter att få slappna av!
Eftersom jag inte har någonstans att bo i Stockholm så la jag ner det den här praktiken. Jag kommer bo hos mina föräldrar, hålla på med marknadsföring och se vad man kan göra för att tjäna mera pengar på deras vandrarhem, marknadsföring gällande ett årligt återkommande evenemang på Värmlandsnäs, jobba med mässan och fila lite på företaget. Kommer vara rätt upptagen alltså och det ska bli fantastiskt roligt! Köpa bil och dator ska jag också göra =)

Nytt personbästa...

...på milen är 56 minuter. Lite isigt och ett par grästuvor och blåbärsris som stack upp i spåret men helt ok! Det var riktigt skönt eftersom jag inte har åkt på nästan 2 veckor. Imorgon ska det visst komma mer snö. Igen.

Vi har mördaristappar på baksidan!



Väntan

Sitter och fördriver tiden i datasalen. Klockan 14 ska jag hålla ett 5 minuter långt tal inför 3 lärare. När det är klart ska jag vänta till klockan 16 när vi ska få reda på grupper och förutsättningar inför ett marknadsföringsprojekt som vi ska redovisa sista veckan innan påsk. JAG HAR INTE TID MED SÅNT TRAMS! Det hade varit trevligt om man kunde använda all ledig tid till att jobba med mässan istället.
Har iofs lite att kolla upp inför fröken Rex möhippa i slutet på april så det ska jag passa på att göra efter talet. Det blir grejer det! =)

Vår!

Har precis kommit hem från träningen. Skönt! Det blev en mycket mer produktiv dag än jag hade räknat med eftersom ledarskapslektionen blev inställd, läraren vabbade. Lika bra var nog det eftersom vi var 5 st från klassen som dök upp. Alla andra har åkt hem för helgen. Jag är i princip den enda som är kvar. En skulle åka i eftermiddag och en annan åker i morgon...
Det känns som om våren är på väg, solen skiner och det är riktigt skönt ute. Det börjar tära på snön och skidor är inte att tänka på. Måste ändå säga att jag längtar efter att få snöra på mig joggingskorna och ta en tur utomhus istället för på det där tråkiga löpbandet...!

Det fanns ett önskemål

om att se någon bild från partyt i helgen. Inte rosa kanske, men jävligt snygga "glasögon".
Behöver jag säga förresten att fel låt vann?


Bubbel och snittar

Ännu en vecka är till ända. Veckorna bara springer iväg och nu är det faktiskt bara 4 veckor kvar i Leksand, sen är det dags för praktik igen.
Jag och Lina börjar nu komma igång med mässan, vi har haft vårt första styrgruppsmöte och det är bara att konstatera återigen att vi har väldigt mycket att göra! Men det är ju kul att ha ett helt eget projekt att styra och ställa över. Försöka få tag på bra föreläsare som VI vill ha, planera hur montrarna ska placeras i lokalen m.m.
Ansökan är inlämnad till Bolagsverket, så snart har jag ett eget företag. Coolt... =)
Imorgon är det Melodifestivalsparty. Jag har lånat en silvergrå klänning av en klasskompis, inte riktigt jag så vi får se om jag vågar ta den eller om det blir mina gamla vanliga kläder. Man har ju inte med sig några fina kläder här uppe. Rosa och glitter är det ju annars som gäller... Jag tror jag nöjer mig med rosa bubbel!

Företagsnamn

Så börjar helgen närma sig sitt slut. Jag har tagit det väldigt lugnt, tränat, pluggat och ätit en massa mest hela tiden känns det som.
Håller på att försöka komma på ett namn till mitt företag som jag ska starta, inte helt lätt...! Man vill ju att webdomänen ska vara ledig också och det verkar som om folk skapar väldigt mycket hemsidor... Jag har en liten lista på ev namn men om någon har ett bra förslag så skriv gärna ett litet meddelande =)

Ps. Det har snöat hela dagen idag och jag är förmodligen den enda i hela Dalarna som tycker det är helt fantastiskt! =)

Presentation

Imorgon ska jag "hålla i en lektion" för klassen i 25-30 minuter, den kommer handla om Inkakulturen. Lite historielektion, får se hur poppis det blir... Ska bli riktigt skönt när fredagen är över, det är inplanerat en massa jobbiga saker. Dessutom är jag trött och vill ha sovmorgon!
Idag har vi varit på möte i Falun angående mässprojektet, vi har träffat Dalarnas Tidningar som gärna vill vara med på ett samarbete. Gratis marknadsföring, we like!!!
Och så en liten snyftare... Snön håller på att smälta bort :'(  Tog 1 mil i spåret igår och det gick bra men det är nog bara en tidsfråga innan det är helt förstört.

RSS 2.0