Skolavslutning

Imorgon är det avslutningsfest för 2:orna. Min klass ska självklart hålla i det roliga som händer under kvällen. Kommer bli grymt! Det enda tråkiga är att jag ska orka köra hem dagen efter.
Det är bara att inse att det där med träning kanske inte är min grej trots allt. Jag kommer liksom alltid av mig. Det har blivit mycket godis, öl och pizza de här 2 veckorna. Beach 2009 kan slänga sig i väggen!

Bästa dan!

Idag har det varit klarblå himmel och en fantastiskt skön dag! Vi har lyssnat lite på tvåornas exjobb men jag och Emma W lessnade på det och gick tillbaka till stugan och satte oss i solen på uteplatsen. Otroligt skönt! Till och med de bleka benen fick se lite av solen idag... Sen gick vi ner till bryggan vid Siljan och satte oss och tog ett par öl och käkade mackor medan solen gick ner.
Bästa dagen på väldigt länge! =)


En riktig björnkram

Nu när bilen funkar igen (efter startkabelhandledning via telefon) så har jag gjort flera utflykter den här veckan tillsammans med några klasskamrater.
Vi har fikat på ett helt fantastiskt ställe med en utsikt som man skulle kunna döda för att få ha från sitt köksfönster.
Jag har också fått se söta små björnungar leka i Orsa Björnpark och ätit kanske Dalarnas dyraste pizza, i alla fall i förhållande till storleken. 108 spänn för en pizza i barnstorlek...





Hjälp!

Jag fick låna mammas bil till Leksand och nu startar den inte. Varken jag eller Lina har jobbat med startkablar förut så jag hoppas att vi klarar oss helskinnade  och utan att sabotera båda bilarna...

Trångt

Så var man tillbaka i Leksand. Vi är 4 personer som bor i en liten stuga på ungefär 40 kvadrat de här 2 veckorna. Inga problem eftersom det bara är 2 veckor, vad som oroar mig mer är att vi har bokat upp oss att bo 4 st även i höst. Det finns inte ens skrivbord i rummen, bara sängar. Nåja, man har väl möjligheten att ångra sig.
Idag var det en slappisdag. Vi pratade lite om hur vi har haft det, vad vi ska hitta på för roligt på avslutningsfesten och hur vi ska roa de nya ettorna i höst.
Tänk att det snart är sommarlov och när vi kommer tillbaka är vi tvåor...

Back to Playsand

Idag ska jag åka upp till Leksand igen, 2 veckor fyllda med 2:ornas x-jobbsredovisningar och sen är det sommarlov. Nice! Den stora frågan är dock hur jag ska klara mig utan dator i 2 veckor. När jag var i Stockholm köpte jag en dator som jag fick lov att lämna tillbaka nästa dag eftersom fläkten lät så man höll på att bli galen. Nu ska det visst ta ytterligare 3 veckor innan jag har den i min hand. Suck! Blir till att sitta i datasalen i skolan. Jättekul...
Det ska i alla fall bli kul att komma upp och se lite "civilisation" igen =)

Nelly & Billy

Min kära, gamla vän Nelly har haft vägarna förbi Åmål i veckan. Hon bor annars utanför Dublin och det var nog ungefär 2 år sedan vi sågs sist. Nu var hennes charmtroll till son med och det passade ju väldigt bra att jag befann mig på Näset så jag fick träffa dem båda.


Bröllop

I lördags var det bröllop i Stockholm. Det var snyftigt, soligt och ett fantastiskt vackert brudpar!


Dags att bege sig igen...

Jag var på bröllopsfest i Moss i helgen, mycket trevligt och nu börjar det kännas som om jag har återhämtat mig på sömnfronten. Tur det, för i morgon ska jag bege mig till Falun. Möte där onsdag och torsdag och sedan blir det Stockholm för att gå på bröllop på lördag. Bäst att packa ned näsdukarna och vattenfast mascara, brudparet kommer vara snyggast i stan!
Har beställt en dator som jag ska hämta på torsdag, skönt att ä

RSS 2.0